به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر نماینده شهرستان مبارکه، دکتر صالحی در جلسه شورای اداری شهرستان مبارکه که در شهر طالخونچه برگزار شد، گفت: حجم زیادی از فعالیتها روی دوش دولت و مطالبات زیاد است، باید تمام معنا پشت دولت باشیم تا بتواند مسئولیتهایی که به دوش دارد را اجرا کند؛ شرایط امروز کشور نیازمند وفاق و همدلی است تا پروژههای عمرانی اجرایی شود.
نماینده مردم شهرستان مبارکه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه به فرماندار در خصوص حرکت کُند کارهای اجرایی گفتم، وی گفت من هم تنها هستم، اظهار کرد: مسئولان اجرایی شهرستان و پرسنل فرمانداری تا شهرداریها دقت داشته باشند که کار با وفاق جلو میرود، زمانی که فردی احساس کند همراهی لازم نیست، ضعیف و درنهایت کارها ضعیف میشود؛ جاهایی که مسئولان اجرایی ادارات، شهرداریها و شوراها باهم وفاق و کاری را شروع کردند آن کار به نتیجه رسید و آثار آن را هم در شهرستان میبینیم.
کاهش آمار بیکاری به نصف
وی تأکید کرد: وضعیت اشتغال شهرستان با تغییر رئیس اداره و تلاش مجموعه شهرستان از ۱۵ درصد به ۷ درصد رسید و پیگیری حل مشکلات صنایع دو شهرک صنعتی مبارکه و دهسرخ هستیم تا آمار بیکاری شهرستان هم باز کاهش پیدا کند.
پیگیریها برای حل مشکلات کشاورزان مبارکه، کرکوند و طالخونچه
دکتر صالحی افزود: آب مسئله اساسی برای کشور و بهخصوص استان است و دو صحرای مبارکه و کرکوند به دلیل دو مشکل عدم چاه آب و اجرای کانال مهیار بر روی مادی قدیمی مبارکه، سالهای اخیر با کاهش بارندگی و پایین آمدن سطح آبهای زیرزمینی، مشکلات زیادی را برای کشاورزان ایجاد کرده است.
وی با توضیح اینکه در دیدار با وزیر کشور و جلسه با مسئولان آب منطقهای و کمک مجموعه شهرستان امسال مشکلات حل شد، تأکید کرد: با پیگیریهای انجام شده از امسال عبور کردیم اما مسئولان اجرایی شهرستان باید برای سالهای آینده برنامهریزی کنند تا یک کار زیرساختی انجام شود اگر نیاز به استخر ذخیره آب و یا لولهکشی آب و احیای مادی قدیمی است، این کار را تا بهار سال آینده انجام شود.
نماینده مردم شهرستان مبارکه اضافه کرد: ساماندهی آب رودخانه شور یکی دیگر از ظرفیتهای حوزه آب شهرستان است که امسال با وساطت و با صحبتهایی که با مسئولان آب استان شد و مشکل آن حل شد اما این مسئله جنبه حقوقی دارد، باید به جد پیگیری شود تا مسائل حقوقی حل شود و سالهای آینده دچار این مشکل نشویم.
تمرکز بر زیرساختهای جادهای شهرستان
وی با اشاره به تمرکز بر زیرساختهای جادهای شهرستان گفت: ۲۸ کیلومتر محور مبارکه، مجلسی، بروجن در حریم شهرستان مبارکه قرار دارد که با پیگیریهایی که کردیم، عملیات عمرانی این پروژه در این دوره انجام و ۷ کیلومتر آن آسفالت شد و زیر ترافیک رفت، ۱۲ کیلومتر دیگر آن زیرسازی شده است و در آینده نزدیک به زیر آسفالت میرود.
دکتر صالحی ادامه داد: تا چند ماه آینده مجموعاً ۱۹ کیلومتر آن زیر ترافیک میرود، با وزارتخانه صحبت و تأکید کردم ساماندهی جاده مرگ در اولویت است، وزارتخانه هم حساس شد و قول دادند که تا زمانی که ایمنسازی این محور تمام نشود، این پروژه را رها نکنند.
وی تصریح کرد: مردم دو دهه ساماندهی جاده ساحلی پیگیری کردند و با کمک خدا توانستیم ۱۰ میلیارد تومان از تهران جذب کنیم تا این پروژه پس از سالها شروع ساماندهی شود و اخیراً پایههای روشنایی آن نصب شد؛ ساماندهی سهراهی و ورودی روستای بداغ آباد در دستور کار قرار گرفت.
نماینده مردم مبارکه با بیان اینکه با راهاندازی چهار بانده امام رضا (ع) مشکلات چندین ساله محله اسماعیل ترخان حل میشود، خاطرنشان کرد: این پروژه نیازمند آزادسازی از سمت مبارکه است، اگر شهرداری مبارکه با ظرفیتهایی که دارد در این مسیر شروع به فعالیت کند، قول وزارت راه و شهرسازی را هم برای ساماندهی این مسیر گرفتیم تا گره این چهار بانده تا چندماهه دیگر باز و این پروژه را تکمیل شود.
پیگیری برای رفع مشکلات فاضلاب طالخونچه، مجلسی و حسنآباد
دکتر صالحی با اشاره به مسائل شهر طالخونچه تصریح کرد: علاوه بر محور مبارکه، مجلسی بروجن، راهداری استان قول آسفالت مسیر شهرضا، بروجن، مجلسی دادند و تا پایان خردادماه مناقصه این پروژه برگزار و عملیات اجرایی آن هم آغاز میشود؛ یک دورهای برای فاضلاب طالخونچه ۱۰۰ متر لوله بهعنوان فاضلاب استفاده شده و دیگر تمام شده است، پیگیری از تهران انجام دادیم و اعلام شد که این طرح ماده ۲۳ هم ندارد، کار اگر بهصورت اصولی انجام نشود همان اول کار گره میخورد و مشکلات اساسی ایجاد میکند.
وی ادامه داد: ما به دنبال ماده ۲۳ این پروژه بودیم که فولاد مبارکه پیشنهاد استفاده از پساب فاضلاب از شهرهای طالخونچه و مجلسی و روستای حسنآباد را داد، ما هم استقبال کردیم؛ فولاد مبارکه یک ارزیابی بودجه برای پروژه انجام داد که مبلغ یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان شد تا این مسیر را کامل کند اما آبفا استان برآورد یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی کردند که باعث اختلاف بین این دو شرکت شد.
نماینده مبارکه تأکید کرد: با مدیرعامل آبفای استان صحبت داشتم و وی اعلام کرد که این مشکل تا حدود ۹۰ درصد حل شده است و این مشکل تا چند روز آینده حل میشود.
حل شدن مشکل اسناد مالکیت شهرک صنعتی طالخونچه
دکتر صالحی اضافه کرد: پس از چندین سال مشکل اسناد مالکیت شهرک صنعتی طالخونچه رفع و اخیراً آب این شهرک تأمین شد؛ روکش آسفالت محور مبارکه طالخونچه انجام شد و روکش آسفالت میدان امیرکبیر تا ابتدای جاده مبارکه – اصفهان انجام میشود.
وی بیان کرد: آسفالت جاده قدیم جاده مجلسی-بروجن در دستور کار قرار دارد؛ مشکل ایمنی سازی جادههای مبارکه با وزارتخانه مطرح و قولهایی گرفتیم که برای ایمنسازی این مسیرها پیگیری مسئولان شهرستان را میطلبد.
پول پاشی بدون برنامه در شهرستان فایدهای ندارد
نماینده مردم مبارکه با بیان اینکه در برخی از نقاط شهرستان که میرویم اعلام میشود که درگذشته چند ده میلیون به ما کمک میشده است اما شما این کمکها را انجام ندادید، تأکید کرد: پول پاشی بدون برنامه در شهرستان فایدهای ندارد، اگر داشت وضعیت امروز شهرستان بهتر بود؛ من باخدای خود عهد کردم که برای زیرساختهای شهرستان کار کنم، کاری ندارم که دوره بعدی رأی بیاورم یا رأی نیاورم.
وی بیان کرد: جاده مبارکه، مجلسی، بروجن در حریم مبارکه ۱۴۰ میلیارد تومان هزینه دارد، پیگیری کردیم تا این هزینه را جذب کنیم و مشکل این مسیر حل شود؛ تقاطع جاده قلعه حکیم هم که باعث تصادفات زیاد و متأسفانه منجر به فوت میشد، اصلاح این تقاطع را در دستور کار قراردادیم و با تعامل فولاد مبارکه این تقاطع اصلاح و به میدان شهید لاوی تبدیل شد.
تهیه یک دستگاه سونوگرافی برای درمانگاه تأمین اجتماعی مبارکه
دکتر صالحی با اشاره به کمک برای بهداشت و درمان شهرستان گفت: بودجهای برای دیالیز و اتاق عمل بیمارستان شهرستان جذب و اخیراً تجهیزاتی برای بیمارستان و خانههای بهداشت شهرستان خریداری شده است؛ اعتبارات خانه بهداشت حسنآباد و شهدای گمنام گرفته شده است و کار تکمیل آن شروع شده است، در سه روستای کوشکچه، بارچان و دستگرد خانه بهداشت وجود نداشت که با پیگیری مجوز خانه بهداشت شهدای گمنام را گرفتیم و اخیر کلنگ زنی آن انجام شده است.
وی اضافه کرد: نیروهای تخصصی در این دوره سونوگرافی کم داشتیم که یک مرکز سونوگرافی در مبارکه با تجهیزات خوب مستقر شد؛ یک دستگاه سونوگرافی برای درمانگاه تأمین اجتماعی مبارکه با کمک خیرین خریداری شده است و در این کمبود متخصص، توانستیم متخصص آن را با کمک تأمین اجتماعی استان تأمین کنیم.
نماینده مردم مبارکه اظهار کرد: پس از مدتها دو پزشک جراح، دو پزشک ارتوپد، یک دکتر روانشناس و متخصصهای دیگر برای بیمارستان تأمین شد؛ دستگاه سیتیاسکن ۱۶ اسلایس برای بیمارستان محمد رسول الله (ص) شهرستان به مبلغ ۱۰ میلیارد تومان خریداری شد و پیگیر تأمین دستگاه ام آر آی برای بیمارستان هستیم که موافقت وزارتخانه را گرفتیم و به دلیل سنگینی هزینه این دستگاه که ۴۰ میلیارد تومان است و با صنایع شهرستان هم برای تأمین این دستگاه در تعامل هستیم.
کارهای پوپولیستی و فریب افکار عمومی انجام ندادم
وی تأکید کرد: ما در هیچ جای شهرستان هزینهای را جابهجا نکردیم و هزینههای موجود حتی در روستاها هم برای زیرساختها و جادهها اختصاص دادیم؛ اینها بخشی از کار بر روی زیرساختهای شهرستان است تا لحظهای که هستم کار بر روی زیرساختها را رها نمیکنم میدانم که این پروژهها برای شهرستان میماند.
دکتر صالحی اضافه کرد: باخدای خود عهد کردم که کارهای پوپولیستی و فریب افکار عمومی انجام ندهم و تاکنون هم در مقابل خدا روسفید هستم که از اینگونه مسائل و حواشی برکنار بودم و نماینده آینده هم هر فردی بود کار زیرساختی بر روی روستاها و شهرها ادامه دهد.
وی با توضیح اینکه تسهیلات بانکی یکی از راههای حل مشکل مسکن است، در شهرستان پیگیری کردم همکاری را ضعیف دیدم، بیان کرد: این جریان را از تهران پیگیری کردم و با وزیر اقتصاد و معاون وی صحبتهایی شد که تسهیلات کمبهره باید ارائه کنید که فردی بتواند مسکن بسازد؛ آخرین خبر که اطلاع دادند وزارت راه و شهرسازی تصمیم گرفته برای دهکهای یک و دوم که پایینترین سطح جامعه است وام ۴۰۰ میلیون تومانی و برای دهکهای سوم و چهارم حدود ۳۰۰ میلیون وام با سود دو درصد ارائه کند.
قانون مالیات بر خانههای خالی به دلیل اختلافات بین دستگاهها اجرا نمیشود
دکتر صالحی گفت: قانون مالیات بر خانههای خالی در مجلس تصویب شد و ما با برخی از کارشناسان در استان همصحبت میکنیم اعلام میکنند بهاندازهای واحد خالی در کشور داریم اگر واحدهای خالی احتکار شده آزاد شود نیاز آنچنانی به نهضت ملی مسکن نداشته باشیم.
نماینده مبارکه اضافه کرد: مجلس این قانون را تصویب و به دولت ابلاغ کرد و دولت هم برای اجرا ابلاغ کرده است اما اجرایی نمیشود پیگیری که میکنیم دلیل آن را اختلاف بین دستگاههایی مانند راه و شهرسازی و بنیاد مسکن میدانند که جلوی اجرای این قانون بزرگ را گرفته است.
اختصاص زمین ۳۵ هزار متری مصلی مبارکه برای نهضت ملی مسکن
وی در خصوص همراهی شهرستان برای اجرای نهضت ملی مسکن در مبارکه بیان کرد: زمین مصلی ۳۵ هزار متری که در شهر مبارکه وجود دارد و تشخیص داده شد که بهاندازه کافی مکان برای برگزاری نماز وجود دارد و با همراهی عوامل اجرای و امامجمعه شهرستان برای ساخت مسکن ملی برای جوانان مبارکه اختصاص پیدا کرد.
نماینده مردم شهرستان مبارکه در مجلس شورای اسلامی گفت: بقیه شهرها همچنین ظرفیتهایی دارند و راه و شهرسازی شهرستان با سایر دستگاه تعامل کند تا شهرهای دیگر در نهضت ملی مسکن شهرستان استفاده کنند.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه