به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر نماینده شهرستان مبارکه، شورای امر به معرف و نهی از منکر شهرستان در فرمانداری مبارکه با حضور دکتر صالحی، فرماندار، ائمه جمعه و روسای ادارات مبارکه برگزار شد.
نماینده شهرستان مبارکه گفت: امر به معروف و نهی از منکر در شرایط فعلی جامعه از هر امری مهمتر است، قوانین مختلف در بحث مهم امربهمعروف و نهی از منکر وجود دارد اما هر دولتی بخش آن را عمل نمیکرد و متأسفانه دولتهای یازدهم و دوازدهم در عمل نکردن به این قوانین رکورد زدند.
دکتر صالحی بیان کرد: یکی از بخشهای اثرگذاری امر به معرف و نهی از منکر تکرار تذکرات است؛ خوشبرخوردترین افراد باید در بحث تذکر لسانی استفاده شوند.
وی افزود: مشکلات معیشتی و اقتصادی و مدیریت ناصحیح برخی از مسئولان کشور باعث ناامیدی جوانان شده است که با اصلاح مدیریتها و رفع مشکلات اقتصادی این یأس به امیدواری و نشاط اجتماعی تبدیل میشود.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه