حدیث روز
صله رحم، خوش اخلاقى و خوش همسایگى، شهر‌ها را آباد و عمر‌ها را زیاد مى کند. پیامبر اکرم (ص)

جمعه, ۱۷ مرداد , ۱۴۰۴ 14 صفر 1447 Friday, 8 August , 2025 ساعت ×
سه ساعت درد و دل اهالی فرهنگ و هنر شهرستان با نماینده مبارکه
04 مرداد 1400 - 12:38
شناسه : 3880
دکتر صالحی جلسه سه‌ساعته درد و دل اهالی فرهنگ و هنر شهرستان گفت: شهرستان مبارکه دارای پیشینه تاریخی و فرهنگی خاصی است و بیش از 800 هنرمند دارد اما متأسفانه در سال‌های اخیر به فرهنگ و هنر و زیرساخت‌های آن توجه نشده است و برای جبران این عقب‌ماندگی و رفع مشکلات با همکاری و همفکری هنرمندان و مسئولان شهرستان کارگروه فرهنگ و هنر تشکیل می‌شود.
پ
پ

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر نماینده شهرستان مبارکه، دکتر صالحی، نماینده مردم شهرستان مبارکه در مجلس شورای اسلامی در جلسه‌ای سه‌ساعته جهت هم‌اندیشی با هنرمندان از نزدیک با مشکلات این قشر در شهرستان آگاه شد.

نماینده مردم شهرستان مبارکه در مجلس شورای اسلامی با توضیح اینکه بیش از ۸۰۰ هنرمند در شهرستان مشغول به فعالیت هستند، گفت: شهرستان مبارکه دارای پیشینه تاریخی و فرهنگی خاصی است اما متأسفانه در سال‌های اخیر به فرهنگ و هنر و زیرساخت‌های آن توجه نشده است و برای جبران این عقب‌ماندگی و رفع مشکلات با همکاری و همفکری هنرمندان و مسئولان شهرستان کارگروه فرهنگ و هنر تشکیل می‌شود و آماده همکاری لازم در این زمینه هستیم.

دکتر صالحی با تأکید بر اینکه هنرمندان نقش به سزایی در نگارش و زندگی اجتماعی مردم دارند، بیان کرد: در ادامه روند این جلسات کارگروه فرهنگ و هنر در شهرستان با حضور نمایندگان هنرمندان در رشته‌های مختلف و مسئولان شهرستان و شوراهای شهر برای تبیین اهمیت هنر و رفع دغدغه‌های این قشر برگزار خواهد شد تا وظیفه مهم فرهنگ‌سازی و ایجاد شادی و امید توسط شما هنرمندان به کالبد این منطقه بیشتر شود.

وی افزود: قسمت زیادی از زندگی روزمره مردم در این روزها با مسائل فرهنگی آمیخته‌شده است و درصورتی‌که بتوانیم در این حوزه سرمایه‌گذاری درستی داشته باشیم، رشد و پیشرفت قابل‌توجهی در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی و حتی سیاسی دست پیدا می‌کنیم.

نماینده مبارکه در مجلس با اشاره به تأکید رهبر انقلاب درزمینهٔ هنر اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب همواره به‌صورت مکرر در فرمایشات خود نسبت به مسائل فرهنگی حساس بوده و بارها بر توجه بیشتر همه مدیران و مسئولان نسبت به این مهم تأکید داشتند.

دکتر صالحی خاطرنشان کرد:  فرهنگ پیش‌نیاز توسعه است و ارتقای زیرساخت‌های فرهنگی زمینه را برای توسعه متوازن و همه‌جانبه فراهم می‌کند؛ زمانی که یک فعالیت در هر بخشی پیوست فرهنگی نداشته باشد نتایج مناسبی به دنبال نخواهد داشت.

وی با بیان اینکه با برخی از هنرمندان که صحبت می‌کنیم متوجه می‌شویم که در اولیه‌های زندگی مانند بیمه، تسهیلات و معیشت مشکل دارند، تصریح کرد: این جلسه تشکیل شد تا دغدغه‌ها را بشنویم و ما هم وظیفه داریم مطالبات و درخواست‌های شما را پیگیری و رفع کنیم تا جایی که بتوانیم پیگیر رفع مشکلات هستیم.

دکتر صالحی اظهار کرد: هنر زمانی که به منبع خود وصل شود و در خدمت خدا و اهل‌بیت (ع) قرار بگیرد، به اوج خود خواهد رسید و عزیزان هنرمند توجه داشته باشند که مرز بین هنر و ابتذال را برای خود مشخص کنند.

در این جلسه ۱۵ نفر از هنرمندان شهرستان از رشته‌های خوشنویسی، تئاتر، نقاشی، موسیقی، چاپخانه‌ها، مؤسسات فرهنگی، انجمن‌های ادبی و برخی فعالان هنری و … با ذکر مسائلی همچون خانه‌نشینی در زمان کرونا و عدم حمایت‌های کرونایی، عدم برگزاری برنامه‌های فرهنگی و جشنواره‌ها و نمایشگاه‌ها، مشکلات گرفتن مجوز برای اجرا، بی‌توجهی مسئولان شهرستان به هنرمندان، مسائل مربوط به بیمه و تسهیلات، از منتخب مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی خواستند در رفع این مسائل اهتمام ویژه‌ای به کار بندد.

انتهای پیام/

ثبت دیدگاه