حدیث روز
صله رحم، خوش اخلاقى و خوش همسایگى، شهر‌ها را آباد و عمر‌ها را زیاد مى کند. پیامبر اکرم (ص)

جمعه, ۱۷ مرداد , ۱۴۰۴ 14 صفر 1447 Friday, 8 August , 2025 ساعت ×
اجرای طرح موفق دوگانه آموزشی فنی ‎و حرفه‌ای در مبارکه
13 مرداد 1400 - 18:07
شناسه : 3982
نماینده مبارکه در مجلس گفت: طرح دوگانه آموزشی بر اساس نیازسنجی انجام می‌شود و با توجه به اینکه فارغ‌التحصیلان و افرادی که این مهارت‌ها را می‌گذرانند، بیکار نمی‌ماند؛ با توسعه این مدل آموزش و ازیک‌طرف نیاز اصناف و صنایع به نیروی کار ماهر و نیروی انسانی موجود رفع می‌شود.
پ
پ

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر نماینده شهرستان مبارکه، دکتر صالحی، نماینده مردم شهرستان مبارکه در مجلس شورای اسلامی به همراه روسای ادارات صمت و آموزش فنی و حرفه ای خواهران و برادران مبارکه با حضور در اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اصفهان ضمن بازدید از مجموعه‌های مهارت‌آموزی این اداره با مدیرکل آن در خصوص مسائل شهرستان مبارکه گفت‌وگو کرد.

نماینده مردم شهرستان مبارکه در مجلس شورای اسلامی در این بازدید گفت: به مناسبت روز ترویج آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و توسعه مهارت‌آموزی در شهرستان مبارکه از کارگاه‌های مهارت‌آموزی اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بازدید نمودم و با طرح دوگانه آموزشی که با همکاری صنوف در استان راه‌اندازی شده است، آشنا شدم.

دکتر صالحی اظهار کرد: این مدل مهارت‌آموزی بر اساس نیازسنجی انجام می‌شود و با توجه به اینکه فارغ‌التحصیلان و افرادی که این مهارت‌ها را می‌گذرانند، بیکار نمی‌ماند؛ با توسعه این مدل آموزش و ازیک‌طرف نیاز اصناف و صنایع به نیروی کار ماهر و نیروی انسانی موجود رفع می‌شود و از سوی دیگر آینده خوشی در بخش اشتغال و مهارت دیده می‌شود.

وی افزود: این طرح می‌تواند در شهرستان و استان به‌صورت موفق اجرا شود تا به‌عنوان یک برند در شهرستان‌ها و استان‌های دیگر از آن استفاده شود.

نماینده مبارکه در مجلس با اشاره به ظرفیت صنعتی مبارکه خاطرنشان کرد: شهرستان مبارکه با دارا بودن بیش از ۴۵۰ صنعت، قطب صنعتی کشور است اما آمار بیکاری در این شهرستان نسبت به صنایعی که دارد بالا است؛ بخشی از این بیکاری‌ها مربوط به عدم مهارت است و با توجه به این امر، کارگروه مهارت‌آموزی و اشتغال‌زایی را از ابتدای سال ۱۴۰۰ برگزار کردیم.

وی اضافه کرد: کارگروه مهارت‌آموزی و اشتغال‌زایی مبارکه با توجه به ظرفیت‌های مختلف در شهرستان برنامه‌های گوناگونی را اجرا کرده است و همچنین برای ایجاد اشتغال در شهرستان از این مدل مهارت‌آموزی استفاده می‌کنیم و تا با در کوتاه‌مدت شاهد کاهش آمار بیکاری در شهرستان باشیم.

وی در خصوص حمایت مجلس یازدهم از فنی و حرفه‌ای خاطرنشان کرد: مجلس شورای اسلامی به دلیل اهمیت سازمان فنی و حرفه‌ای با طرح مجاز دانستن دریافت هدایای اشخاص حقیقی و حقوقی توسط این سازمان موافقت کرد که سبب تسهیل خرید تجهیزات لازم با کمک‌های مردمی شد و نتیجه این می‌شود که در فرصت سریع ۲ یا ۳ ماهه جوانان می‌توانند با مهارت‌آموزی برای ورود به بازار کار آماده شوند.

اخوان، مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اصفهان بیان کرد: نماینده مبارکه همیشه یاریگر ما و پشتیبان مهارت‌آموزی در استان است و امیدوار هستیم که بتوانیم این مدل آموزش را در شهرستان مبارکه توسعه دهیم تا شاهد یک تحول در مقوله مهارت‌آموزی و تأمین نیروهای متخصص و ماهر باشیم.

انتهای پیام/

ثبت دیدگاه