به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر نماینده شهرستان مبارکه، جلسه هماهنگی و رفع مشکلات بیمارستان محمد رسولالله (ص) مبارکه رو گذشته با حضور دکتر صالحی، نماینده مردم شهرستان مبارکه در مجلس شورای اسلامی، مدیر بیمارستان، رئیس اداره مالیات و مدیرعامل دو شهرک صنعتی مبارکه و دهسرخ برگزار شد.
نماینده مردم شهرستان مبارکه در مجلس شورای اسلامی در این جلسه گفت: این جلسه برای حل بخشی از مشکلات سیستم بهداشت و درمان شهرستان برگزار شد؛ ما در این دو سال شاهد ایثار و فداکاریهای کادر بهداشت و درمان بودیم که تلاش کردند تا کمترین مشکلات را در سطح شهرستان داشته باشیم.
وی افزود: بیمارستان مبارکه سال ۸۱ افتتاح شد و تجهیزات این مجموعه بهمرورزمان دچار فرسودگی شده است؛ برخی بخشهای بیمارستان بازسازی شد و بازهم نیازمند کمک است.
دکتر صالحی بیان کرد: مبارکه شهرستان صنعتی است نباید این مشکلات را داشته باشد و حمایت از بیمارستان لازم است؛ استان اصفهان دومین استان کشور است مالیاتی میدهد و همچنین شهرستان مبارکه در بین چند شهرستان اول پرداخت مالیات استان قرار دارد.
وی اضافه کرد: مسئلهای که جای تأمل دارد و بر اساس آن این جلسه تشکیل شد، مالیاتی که پرداخت میشود، بخشی زیادی از آن به شهرستان برنمیگردد اما مبارکه با مشکلات زیادی روبهرو است.
نماینده مبارکه خاطرنشان کرد: طبق قانون میشود بخشی از پرداخت مالیات در بخشهای عمومی شهرستان هزینه شود تا قدم مؤثری در مرحله اول برای رفع مشکلات بخش بهداشت و درمان و و در مراحل بعدی در زمینه آموزشوپرورش، ورزش و مسائل فرهنگی برداریم.
حل بخش زیادی از مشکلات بیمارستان مبارکه با کمک دکتر صالحی
ایرانپور، مدیر بیمارستان محمد رسولالله (ص) مبارکه گفت: تا حدودی زیادی با کمک نماینده شهرستان و دیگر مسئولان مشکلات تجهیزات اساسی بیمارستان را حل کردیم اما در حوزه تأمین مواد مصرفی و هزینههای جاری سنگینتر میشود.
وی افزود: از ابتدای کرونا تاکنون سه هزار و ۸۰۰ بیمار بستری داشتیم که با همه مشکلات دارو، لباس و تجهیزات کرونایی را تأمین کردیم.
ایرانپور خاطرنشان کرد: راهکاری مختلفی برای رفع مشکلات بیمارستان اراده شد و نظر نماینده مبارکه تشکیل این جلسه بود که بتوانیم با کمک اداره دارایی و صنایع شهرستان بخشی از مشکلات بیمارستان را رفع کنیم.
کتانی، رئیس اداره مالیات شهرستان مبارکه بیان کرد: طبق ماده ۲۳۸ و ۱۷۲ قانون مالیاتی، بهصراحت اعلامشده است که اگر اشخاص پرداختی برای شبکه بهداشت و درمان داشتند صد در صد قبول است و از مالیات قابل کسر است که این کار نیازمند واریز هزینه به ذیحساب دانشگاه علوم پزشکی است.
وی اضافه کرد: همچنین صنایع و کسبهها میتواند با خرید تجهیزات بیمارستانی و یا هزینه در بخشهای دیگر عمومی شهرستان در این بحث کمکها کند و از این قانون مالیات استفاده کند.
یکی از وظایف صنایع، پرداختن به حوزه مسئولیتهای اجتماعی است
فتحی، مدیرعامل شهرک صنعتی مبارکه تصریح کرد: یکی از وظایف صنایع، پرداختن به حوزه مسئولیتهای اجتماعی است؛ ناراحت میشویم زمانی که شهرستان در بخشهای بیمارستان، ورزش و آموزشوپرورش و… با مشکلاتی مواجهه است، ما در شهرک صنعتی مبارکه دنبال رفع مشکلات با توجه به وظیفهای که داریم، هستیم.
وی ادامه داد: اما باید با توجه به مشکلات صنایع بهخصوص در شرایط کنونی، حمایتها و همکاریها در شهرستان و بهخصوص در بخش مالیات بیشتر انجام شود.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه