حدیث روز
صله رحم، خوش اخلاقى و خوش همسایگى، شهر‌ها را آباد و عمر‌ها را زیاد مى کند. پیامبر اکرم (ص)

پنج شنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۴ 11 شعبان 1447 Thursday, 29 January , 2026 ساعت ×
مرتفع شدن مشکلات کارگران سیمان با جلسات متعدد و ورود شورای عالی کار
28 اسفند 1400 - 12:13
شناسه : 6635
نماینده مبارکه در نشست خبری: نماینده مردم مبارکه در مجلس گفت: مطالبات و مسائل کارگری باید در روند قانونی پیگیری شود و همه ما وظیفه‌داریم که حمایت و پیگیری کنیم، تأکید کرد: جلسه‌های متعددی در شهرستان و استان در مورد پیگیری مسائل این کارخانه برگزار شده و طرح طبقه‌بندی مشاغل شروع شده و با سرعت قابل قبولی به‌پیش می‌رود و قرارداد مستقیم شدن کارگران شروع شده است.
پ
پ

به گزارش پایگاه اطلاع دفتر نماینده شهرستان مبارکه، دکتر صالحی در پنجمین نشست خبری خود اظهار کرد: مبارکه شهرستان صنعتی و با تردد زیاد ماشین‌های سنگین مواجهه است و متأسفانه آمار تصادفات در جاده‌های مواصلاتی زیاد است و ما به دلیل حفظ جان و سلامتی مردم، بر روی وضعیت محورهای مواصلاتی شهرستان متمرکز شدیم.

نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پروژه جاده ساحلی دیزیچه، گفت: این محور یکی از مسیرهای مهم شهرستان است که در چندین ماه گذشته دو مناقصه برگزار و نهایت به توافق لازم با اداره راه رسیدند و تنها مشکلی که اداره راهداری، عنوان کرد، قیر بود که باید در مخازن پیمانکار تخلیه شود و قرار شد تا زمانی که قیر این محور تأمین شود، تراش جاده را شروع کنند.

وی با اشاره به احداث پل چاجار در حریم شهر طالخونچه افزود: کشاورزان طالخونچه نگران عبور و مرور از عرض جاده بودند که تمهیداتی برای کشاورزان، ادوات کشاورزی و احشام دامداران تعبیه نشده و عبور از جاده هم خطرناک بود که با پیگیری‌های انجام شده، پروژه پل چاجار آغاز شد و تنها ۳۰ درصد از این پروژه باقی‌مانده است.

دکتر صالحی با اشاره به جاده مبارکه-بروجن تصریح کرد: کار آزادسازی این محور انجام شده و به دلیل اینکه این محور یکی از جاده‌های بحران‌خیز شهرستان هم بود، حدود ۱۳ میلیارد بودجه‌ای که در مسیر بلوار امام رضا(ع) قرار بود تخصیصی یابد، با هماهنگی‌های انجام‌شده به این محور اختصاص داده شد تا سریع‌تر تکمیل شود.

نماینده مبارکه بیان کرد: بستر این محور ساخته‌شده است و منتظر آسفالت هستند و هفت کیلومتر این محور قبلاً زیر ترافیک رفته بود و مابقی این محور را هم به‌زودی زیر ترافیک می‌بینیم که دیگر شاهد حوادث این جاده نباشیم.

وی با اشاره به عملیات اجرایی میدان محور قلعه حکیم، خاطرنشان کرد: مدت‌ها بود محور قلعه حکیم به‌عنوان یک جاده حادثه‌خیز با یک تقاطع خطرناک بود که مدتی قبل عملیات اجرایی در این منطقه هم آغاز شد و روشنایی این مسیر هم پس از احداث میدان انجام می‌شود.

تخصیص۱۱۰ میلیارد تومانی فولاد مبارکه برای تقاطع غیر همسطح وحدت و متروی مبارکه

نماینده مردم مبارکه گفت: تقاطع غیر همسطح وحدت به‌عنوان یکی از مسیرهای فولاد مبارکه استفاده می‌شود و افتتاح این تقاطع که از ۶ سال پیش کلید خورده و ۴ میلیارد تومان بودجه برای آن تخصیص داده شد که با این مبلغ کار خاصی انجام نشد و در نهایت با توافق بین فولاد مبارکه و شهرداری مبارکه حدود ۶۰ میلیارد تومان برای این تقاطع در نظر گرفته شده و عملیات اجرایی آن در حال انجام است.

نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: پروژه زیرگذر شهرک صنعتی مبارکه واقع در سه‌راهی مبارکه یکی از منطقه‌های حادثه‌خیزی بود که مراحل انتهایی آن در حال سپری شدن است و منتظر آسفالت آن هستند.

دکتر صالحی در خصوص متروی بهارستان، مجلسی به مبارکه اظهار کرد: این طرح از ۱۰ سال پیش در برنامه‌های کاری بوده است و در مراحل آزادسازی آن‌هم پیشرفتی وجود نداشته است اما با پیگیری‌هایی که در سازمان برنامه‌وبودجه و جلسات شهرستانی انجام شده، قرار است که مجتمع فولاد مبارکه به‌طور واقعی‌تر وارد این جریان شود.

وی ادامه داد: ۴۰ درصد آزادسازی متروی مبارکه-بهارستان انجام‌شده و فولاد مبارکه یک بودجه اولیه ۵۰ میلیاردی گذاشته است که آزادسازی‌های مسیر انجام شود و ماده ۲۳ هم که ایراد گرفته بودند که در حال پیگیری است.

موافقت اکثریت نمایندگان مجلس با طرح موضوع شفافیت آراء

نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی در خصوص موضوع شفافیت آراء گفت: بنا بود که جزئیات این طرح در کمیسیون آیین‌نامه مجلس بررسی شود و هنوز ورود مجدد به صحن علنی پیدا نکرده است، ولی اکثریت نمایندگان مجلس موافق این طرح هستند و این را باید دانست که خیلی باید با حساسیت به سمت این طرح بروند.

وی ادامه داد: کنترل فضای مجازی ما داخل کشور انجام نمی‌شود و یکی از مباحثی که دشمنان ما روی آن متمرکز شدند، همین موضوع است و برای مثال کشور سوئد یکی از کشورهایی بود که این طرح را قبلاً اجرا می‌کرد و اخیراً پارلمان سوئد این طرح را رد کرده است و کشور باید طوری وارد طرح شفافیت شود که آسیبی نبیند.

مرتفع شدن مشکلات کارگران سیمان با جلسات متعدد و ورود شورای عالی کار

نماینده مردم مبارکه در مجلس با اشاره به مشکلات اخیر در کارخانه سیمان سپاهان گفت: سیمان سپاهان یکی از بزرگ‌ترین و تأثیرگذارترین کارخانه‌های سیمان در هلدینگ غدیر است و ما ارزیابی‌هایی در سیمان‌های سایر قسمت‌های کشور انجام دادیم و سیمان سپاهان در مقایسه با سایر کارخانه‌ها در وضعیت بدی قرار ندارد.

وی با توضیح اینکه مطالبات و مسائل کارگری باید در روند قانونی پیگیری شود و همه ما وظیفه‌داریم که حمایت و پیگیری کنیم، تأکید کرد: جلسه‌های متعددی در شهرستان و استان در مورد پیگیری مسائل این کارخانه برگزار شده و طرح طبقه‌بندی مشاغل شروع شده و با سرعت قابل قبولی به‌پیش می‌رود و قرارداد مستقیم شدن کارگران شروع شده است.

دکتر صالحی اضافه کرد: افزایش۳۰ تا ۳۵ درصدی حقوق به‌عنوان یکی از اصلی‌ترین خواسته‌های کارگران این شرکت بود که شورای عالی کار افزایش میزان ۵۷ درصد را تعیین کرد که از درخواست کارگران قابل‌توجه تر بود و از سال آینده پرداخت خواهد شد.

وی تصریح کرد: در بحثی کارگران تقاضای افزایش حقوق ۳۵ درصدی را مطرح می‌کردند که شورای عالی کار وارد جریان حقوق و دستمزد کارگران شد و میزان ۵۷ درصد را تعیین کردند که از درخواست خود کارگران هم قابل‌توجه‌تر بود.

حذف زنجیره سوداگران و واسطه گران در بازار از طریق احیای تعاونی‌ها

دکتر صالحی با توضیح اینکه ساماندهی بازار و حذف واسطه‌ها و سوداگران در بسیاری از چرخه‌های خریدوفروش از طریق احیای تعاونی‌ها ضروری است، اظهار کرد: اهمیت دادن به تعاونی‌ها امروز به‌طور مجدد در دستور کار دولت و مجلس قرار گرفته و دولت باید در توزیع اقلام و کالاهای موردنیاز مردم نقش بیشتری داشته باشد و مجلس شورای اسلامی و قوه قضاییه در کنار دولت هستند تا کنترل بازار منطقی‌تر و به سود مردم شکل بگیرد

تصویب ۱۰۰ هزار میلیارد تومانی مجلس برای اشتغال‌زایی در بودجه ۱۴۰۱

نماینده مردم مبارکه افزود: مجلس در سال ۱۴۰۱ بودجه ۱۰۰ هزار میلیارد تومانی در خصوص اشتغال‌زایی تصویب کرده که نسبت به سال‌های گذشته یک جهش خوبی در قالب تبصره ۱۸ داشته است.

وی با بیان اینکه تنها آموزش مهارت، کافی نیست، ادامه داد: بعد از آموزش مهارت باید محصولات آن‌ها بیمه باشد و از همه مهم‌تر ما یک بازار دائمی فروش باید داشته باشیم که این مشاغل دائمی در ایران راه‌اندازی شد‌، مردم بدانند بازار چنین مشاغلی کجاست و محصولات را ارائه دهند.

مردم از زمان تغییر دولت به‌وضوح به دنبال تحول هستند

نماینده مردم شهرستان مبارکه در مجلس تأکید کرد: مردم باید در مراجعه به اداره‌های مختلف، پاسخ مناسب و منطقی از کارکنان دریافت کنند و  بر اساس ارزیابی‌ها، مردم از زمان تغییر دولت به‌وضوح به دنبال تحول هستند.

وی با بیان اینکه با بررسی مطالبات و نقدهای مردمی می‌توان دریافت که آن‌ها از دولت جدید چه انتظاراتی دارند، خاطرنشان کرد: مبارزه با تبعیض و کاهش فاصله طبقاتی، به‌عنوان یکی از مطالبات مردم رسالت مهم بر عهده همه مسئولان است.

دکتر صالحی با بیان اینکه مردم با تغییر دولت انتظار اقدام جهادی و تغییر و تحول برای رفع مسائل فرهنگی، اقتصادی و امنیتی را دارند، افزود: مدیران و فرماندارانی که می‌خواهند با این دولت همراهی کنند باید از روحیه جهادی برخوردار باشند تا بتوانند همگام با دولت سیزدهم برای خدمت به مردم و تحقق مطالبات آن‌ها اقدام کنند.

نماینده مبارکه با بیان اینکه در زمان حاضر از مجموع ۲۵ شهرستان در استان، فرمانداران ۲۰ شهرستان تغییر کردند، عنوان کرد: هرکسی که به‌عنوان فرماندار تعیین می‌شود باید تمام تلاش خود را برای خدمت به مردم به کار گیرد.

انتهای پیام/

ثبت دیدگاه