حدیث روز
صله رحم، خوش اخلاقى و خوش همسایگى، شهر‌ها را آباد و عمر‌ها را زیاد مى کند. پیامبر اکرم (ص)

جمعه, ۱۷ مرداد , ۱۴۰۴ 14 صفر 1447 Friday, 8 August , 2025 ساعت ×
پیگیری برای اجرای قوانین تخصیص یک درصد و ۱۵ درصدی معادن در مکاتبه دکتر صالحی با رئیس‌جمهور
05 آبان 1401 - 11:15
شناسه : 8163
دکتر صالحی گفت: ماده 43 برنامه ششم توسعه که تخصیص یک درصد از فروش معادن برای شهر و یا روستای درگیر و همچنین و ماده 14 قانون معادن برای تخصیص 15 درصد از حقوق دولتی معادن به شهرستان باید پرداحت شود که تاکنون این قوانین اجرا نشده است و با مکاتبه ای که با رئیس جمهور داشتم اجرای این دو قانون را مطالبه کردم.
پ
پ

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر نماینده شهرستان مبارکه، جلسه بخشدار و دهیاران گرکن جنوبی با دکتر صالحی، نماینده مردم شهرستان مبارکه در مجلس شورای اسلامی و معاون فرماندار برگزار شد.

نماینده مردم شهرستان مبارکه در مجلس شورای اسلامی در این جلسه گفت: ماده ۴۳ برنامه ششم توسعه که تخصیص یک درصد از فروش معادن برای شهر و یا روستای درگیر و همچنین و ماده ۱۴ قانون معادن برای تخصیص ۱۵ درصد از حقوق دولتی معادن به شهرستان باید پرداحت شود که تاکنون این قوانین اجرا نشده است و با مکاتبه ای که با رئیس جمهور داشتم اجرای این دو قانون را مطالبه کردم.

وی با اشاره به اقدامات برای بخش گرکن جنوبی افزود: پژوه های درآمد پایدار را با توجه به پتانسیل‌های روستاها مشخص کنید تا با تعامل صنایع و پیگیری با دولت بتوانیم قدمی در این زمینه برداریم؛ با مشخص شدن یکی از ظرفیت‌های این منطقه که سردخانه است، پیگیر احداث این پروژه هستیم.

نماینده مبارکه تصریح کرد: انجام فاضلاب روستاهای شهرستان را پیگیری کردیم که پس از شروع و تکمیل شدن فاضلاب شهرهای طالخونچه و مجلسی، فاضلاب روستاها انجام می‌شود.

وی مطرح کرد: راه‌های مواصلاتی بخش گرکن را در بازدید که با رئیس اداره راهداری شهرستان داشتیم مورد بررسی و پیگیری برای رفع مسائل آن از جمله زیرگذر ورودی بخش گرکن و زیباشهر در حال انجام است.

دکتر صالحی خاطرنشان کرد: مدتی قبل برای استفاده از فضای روستاهای شهرستان برای نیروگاه‌های خورشیدی با یکی از صنایع صبحت کردیم تا طرح‌های مختلفی را تهیه کنند و در اختیار شهرستان قرار دهند.

وی اضافه کرد: در خصوص حضور اتباع بیگانه و مشکلاتی که در شهرستان ایجاد شده است با مدیرکل اتباع استانداری اصفهان جلسه‌ای برگزار و معضلات شهرستان در این زمینه را اعلام کردیم که قرار شد آمار اتباع بیگانه که بدون مجوزهای لازم وارد کشور شدند و در شهرستان ما اسکان دارند را احصا و در اختیار استان قرار دهیم.

نماینده مردم شهرستان مبارکه تأکید کرد: متأسفانه همکاری برخی از افراد شهرستان با اتباع برای اسکان هم معضلی را ایجاد کرده است که باید جلسه‌ای با حضور معتمدین، شهردار و شهروندان برگزار و مشکلات این زمینه رفع شود.

وی ادامه داد: مجوز احداث داروخانه در هر محله و شهری با حضور متقاضی دکتر داروساز داده می‌شود؛ برای ایجاد داروخانه در این بخش هم دکتر داروسازی متقاضی شود ما هم استقبال می‌کنیم.

دکتر صالحی بیان کرد: عدم تعیین تکلیف مدارس مخروبه یکی از مسائل مهم و یکی از گلایه‌ها و مطالبات ما در مدیریت قبلی و جدید آموزش‌وپرورش شهرستان است که تبدیل به معضلاتی برای شهرستان شده است؛ همچنین با پیگیری‌های انجام شده، اعتبار برای تجهیزات خانه‌های بهداشت در حال تأمین است.

نماینده مردم مبارکه با توضیح اینکه به دلیل مشکلات عمده کشور در زمینه آب جلسات و برنامه‌ای در سطح کشور برگزار می‌شود تا مشکلات این حوزه رفع شود، گفت: ما هم برای حل این مشکل در شهرستان جلساتی را با حضور اساتید دانشگاه برگزار کردیم تا بتوانیم در کنار برنامه‌ای دولت برنامه‌های بومی شهرستان را برای حل این مشکل را اجرا کنیم.

خشکسالی، توسعه راه‌ها و جاده‌های روستا، فاضلاب روستاها، ارائه خدمات دستگاه‌های خدمت رسان، مدارس مخروبه، اتباع، ماشین آلات عمرانی و خدماتی، کنتور چاه های آب، از جمله مشکلات مطرح در این جلسه است.

 

انتهیا یپام/

ثبت دیدگاه