به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر نماینده شهرستان مبارکه، دکتر صالحی، نماینده مردم شهرستان مبارکه در مجلس شورای اسلامی در دیدار با مدیرعامل کارخانه پلی اکریل گفت: در سالی که به فرمایش مقام معظم رهبری نقشه راه کشور با شعار مهار تورم و رشد تولید مزین، برای ما مفاهیم خاصی را القا میکند که این شهرستان نهایت تلاش خود را در جهت تحقق این برنامه کلی در امسال و سالهای آینده انجام میدهد.
وی افزود: شرکت پلی اکریل، نگین ریسندگی کشور ایران است نظیر این کارخانه یکی در استان اصفهان و دیگری هم در کشور هندوستان وجود دارد. شرکت پلی اکریل مرکز تولید الیاف ریسندگی برای قسمت مهمی از بازار کشور و خاورمیانه بوده است اما متأسفانه در دهه ۹۰ که دهه خوبی از جهت اقتصادی برای کشور ما نبود مشکلات مختلف این کارخانه شروع شد.
نماینده مردم مبارکه بیان کرد: این شرکت دچار فراز و نشیبهای بسیار زیادی بود تا اینکه در سال ۱۳۹۵ منجر به تعطیلی آن شد. مشکلات شدید کارگری، بدهیهای زیاد این کارخانه و مسائل مختلفی که همه در مسیر تولید گره ایجاد کرده بود. با دخالت شورای حمایت کارخانه به کار خود با مشکلات شدید ادامه داد و این مسئله همزمان شد با حضور من در مجلس که و از اولین دغدغههای شروع کار من بود.
وی با توضیح اینکه این شرکت یک هزار و ۸۵۰ کارگر داشت، اظهار کرد: تنشهای کارگری زیاد به دلیل نبود سرمایه در گردش کارخانه بدهی به بدهکاران، زیاد شده بود، متعاقبا افرادی به فکر افتاده بودند که اداره این کارخانه را در دست بگیرند و دست شورای حمایت از تولید هم کوتاه کنند که تنشهای شدیدی برای تحویل دادن یا ندادن کارخانه پیش آمد.
یک انتخابات خارج از روند قانونی انجام شد که با ورود ارگانهای نظارتی این مشکل حل شد
دکتر صالحی خاطرنشان کرد: شدت موافق این بودم اگر قرار است کارخانه تحویل سیستمی داده شود، آن افراد باید دغدغهاند و دلسوزی باشند. در آن زمان تنشهای زیادی در فضای مجازی علیه من ایجاد کردند، سهامداران را تحریک کرده بودند و متأسفانه اقدامات جریانی که در مبارکه، اصفهان و تهران درگیر بود، منجر به این شد که یک انتخابات خارج از روند قانونی انجام شود و عدهای بهعنوان هیئتمدیره کارخانه را تحویل بگیرند.
وی ادامه داد: متأسفانه روند کارخانه را در دوره جدید پیگیری کردیم. مشکلات بدتر شده بود نارضایتی سهامداران، تنشهای کارگری و بدهیها افزایش یافته بود تا اینکه ارگانهای نظارتی ورود کردند و اینبار هیئتمدیره طبق روند قانونی در کارخانه شکل گرفت. افرادی آمدند که دغدغه تولید در وجود خود داشتند و از اینجا حرکت مثبت کارخانه شروع شد.
در همین شرایط سخت اقتصادی فعلی هم میشود کار کرد
نماینده مردم شهرستان مبارکه در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: اگر آدمهایی بیایند که انگیزه تولید در وجود خود داشته باشند در همین شرایط سخت اقتصادی فعلی هم میشود کار کرد و آقای دکتر کاظمی به همراه تیم خود این واقعیت را در منطقه ما به نمایش گذاشتند. در ۱۴ ماه گذشته که کار را در دست گرفتند می بینیم راه نفس کارخانه باز شده است، کارگران رضایت نسبی کسب کرده اند و کمکم بدهیهای کارخانه در حال پرداخت است.
وی اضافه کرد: البته استانداری و معاون اقتصادی استاندار هم در این قسمتها همکاری خوبی داشتند تسهیلات خوبی در اختیار کارخانه گذاشتند و سهام کارخانه هم به حدود سه تا چهار برابر میزان اولیه رسیده و یک رضایت نسبی برای سهامداران هم ایجاد شد.
وی گفت: در سال گذشته به خاطر افتتاح خط دوم اکریلیک تصمیم بر این شد که کارگر جدید استخدام کنند. با توجه به اولویت نیروهای بومی امتحان در شهرستان مبارکه طبق روال قانونی انجام شد و حدود ۷۴ درصد جذب نیروهای بومی شهرستان بوده است.
کاهش هشت درصدی آمار بیکاری در شهرستان مبارکه
نماینده مبارکه خاطرنشان کرد: تصمیمی برای الزام به جذب نیروهای بومی در شهرستان گرفته شده است که علاوه بر شرکت فولاد، پلی اکریل و سایر مجموعهها هم همکاری میکنند. این موضوع از جهات مختلف هم به نفع خود آنها است هم به نفع شهرستان و اصلا یک جانبه نیست. با اقدامات خوب مسئولان و تغییر رئیس اداره کار، نرخ بیکاری شهرستان مبارکه در سه سال گذشته از ۱۵ درصد به ۷ درصد رسیده است.
دکتر صالحی بیان کرد: در سال مهار تورم و رشد تولید وظیفه همه ما است که اینگونه حمایتها را داشته باشیم و اکنون که آرامش نسبی در کارخانه حاکم شده است، آینده خوبی را برای کارخانه پلی اکریل متصور هستیم.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه