حدیث روز
صله رحم، خوش اخلاقى و خوش همسایگى، شهر‌ها را آباد و عمر‌ها را زیاد مى کند. پیامبر اکرم (ص)

شنبه, ۱۸ مرداد , ۱۴۰۴ 15 صفر 1447 Saturday, 9 August , 2025 ساعت ×
هشدار دکتر صالحی به وزیر صمت، برای واگذاری مدیریت پلی‌اکریل عجله نکنید
01 اردیبهشت 1400 - 10:22
شناسه : 2727
دکتر صالحی به همراه تعدادی دیگر از نمایندگان استان اصفهان در نامه‌ای خطاب به وزیر صنعت، معدن و تجارت، نسبت به لزوم جلوگیری از توقف تولید در مجموعه‌های پلی اکریل و دی ام تی و لزوم ثبات در مدیریت این شرکت در شرایط فعلی کشور هشدار دادند.
پ
پ

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر نماینده شهرستان مبارکه و به نقل از خبرگزاری فارس، دکتر صالحی به همراه ۱۱ نماینده دیگر استان اصفهان با امضای نامه‌ای خطاب به رزم‌حسینی وزیر صمت خواستار عدم‌تغییر مدیریت و باقی ماندن دی ام تی و پلی اکریل تحت پوشش هیأت حمایت از صنایع استان در شرایط فعلی کشور و حداقل تا اواسط سال شدند.

در متن این نامه که به امضای حداقل ۱۲ نفر از اعضای مجمع نمایندگان استان اصفهان رسیده است، با اشاره به نامه استاندار اصفهان درباره تعیین وضعیت مدیریت این کارخانه، روند رو به بهبود تولید در مجموعه و لزوم تداوم آن، حفظ حقوق سهامداران و تأمین امنیت شغلی کارگران به‌عنوان دلایل این درخواست بیان شده است.

نمایندگان همچنین با اشاره به موضوع تعیین تکلیف سهامدار عمده به‌ عنوان دلیل واگذاری این مجموعه به هیأت حمایت، نگرانی خود را پیرامون احتمال توقف تولید به دلیل موضوع بدهی این شرکت به طلبکاران حقیقی و حقوقی را اعلام کردند و عدم‌تغییر نحوه مدیریت این مجموعه را حداقل تا اواسط سال ۱۴۰۰ از وزیر خواستار شدند.

به اعتقاد کارشناسان برخی کمبودها در برنامه ارائه شده توسط هیأت مدیره منتخب و نیز برخی موانع و نارسایی‌های قانونی که باعث ایجاد مانع در مسیر تولید کارخانه است از دلایل نمایندگان برای طرح این درخواست بوده است.

از جمله این موارد می‌توان به موضوع نبود برنامه برای نوسازی تجهیزات و بهینه‌سازی در بخش هزینه تولیدات و نیروی انسانی، عدم وجود مصوبه بانک مرکزی برای انعقاد تفاهم‌نامه با بانک‌های طلبکار پلی‌اکریل، روشن نبودن برنامه برای تأمین ماده اولیه استراتژیک این صنعت یعنی ماده AN، بلاتکلیفی بدهی بیش از هزار و ۲۰۰ میلیاردی شرکت و نیز تودیع نشدن وثایق و تضامین مورد اطمینان از سوی اعضای هیأت مدیره در راستای حفظ اشتغال بیش از ۱۸۰۰ کارگر شرکت پلی‌اکریل اشاره کرد.

بر اساس آن چه که در نامه اشاره شده است هنوز ۳ موضوع قانونی برای خروج هیأت اجرایی از پلی‌اکریل رفع نشده است؛ اول موضوع فوت مالک عمده سهام کارخانه و بلاتکلیف بودن این مالکیت، دوم مسأله درخواست رسمی شورای تأمین به عنوان درخواست‌کننده برای حضور هیأت حمایت از صنایع در کارخانه و سوم موضوع پرداخت بدهی‌ها و هزینه‌ها از سوی شرکت پلی‌اکریل به هیأت حمایت مسائلی هستند که همچنان مرتفع نشده‌اند و لازم است که برای فراهم شدن زمینه انتقال مدیریت کارخانه در مورد آن اقدامات لازم صورت گیرد.

انتهای پیام/

ثبت دیدگاه